wp58164808.png

wp8beef714.png

Bezoek ook onze USA website voor artikelen, achtergrond informatie en veel meer

Voor al uw vragen over workshops, opleidingstrajecten, adressen van gecertificeerde licentie houders in Nederland e-mail

info@goodfieldinstituut.nl

 

 


 

Wat kan je verwachten van een Goodfield Therapeut/Analist?

Een van de belangrijkste dingen in de Goodfield Methode is ethiek. De vaardigheid van zelfreflectie en het op meta niveau kunnen werken is een belangrijke voorwaarde om een Goodfield Therapeut/Analist te zijn. Daarom is het verplicht om minimaal één keer per jaar deel te nemen aan een Therapeuten Workshop om aan zichzelf te  blijven werken. Dit gebeurt onder leiding van Dr. B.A. Goodfield.

Voor de werkwijze tijdens de sessies zie Persoonlijke Ontwikkeling

en Hoe werkt het?

 

 

 

 

 

 

Gecertificeerde Non-Verbale Strategy Analyst en Communicatie Trainer

Dit is geen therapie! Tijdens de training of coaching wordt gebruik gemaakt van de 12 Goodfield Persoonlijkheden ontwikkelt door Dr. B. A. Goodfield. Om de licentie te behouden moet de gecertificeerde Goodfield Analist jaarlijks een dag voor licentiehouders bijwonen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Het belang hiervan is een voldoende mate van continue en praktische ervaring. Dit gebeurt onder leiding van Dr. B.A. Goodfield. Voor verdere informatie zie Strategische Analyse.